Meer weten? BEL ONS MAIL ONS

Het samenwerkingsverband Limburg neemt leerlingen in dienst die een BBL-opleiding volgen tot meubelmaker, interieurbouwer, machinaal houtbewerker of montagemedewerker in de regio Limburg.

De opleidingscoördinator van het samenwerkingsverband Limburg is Lucienne Fransen:
“Mijn naam is Lucienne Fransen en ik ben opleidingscoördinator voor de regio Brabant en Limburg. In een ver verleden was ik zelf leerling aan het HMC (dat toen nog MTS voor hout- en meubileringsbedrijven was) en ben ook jaren in de branche werkzaam geweest.

Nu als coördinator ben ik de schakel tussen de leerling, bedrijf en de school. De leerling kiest een school die bij zijn gekozen opleiding past, meubelmaker/(scheeps-)interieurbouwer of montagemedewerker houttechniek. Als coördinator houd ik contact met de leerling, mentor van school voor het theoretisch gedeelte van de opleiding en de leermeester in het leerbedrijf.

Wij hebben als samenwerkingsverband een keur aan bij ons aangesloten bedrijven waar de leerling kan gaan werken. Elk bedrijf heeft zijn eigen ‘DNA’, zo ook de leerling. Aan mij de taak om de juiste combinatie te vinden. Dan zie je een leerling zich ontwikkelen, groeien, steeds enthousiaster worden. Met elkaar zorgen we voor vakmannen en vrouwen in de hout- en meubelindustrie.”

Aangesloten scholen:
Gilde Opleidingen – Venlo

Aangesloten bedrijven:
Bekijk hier de lijst

Adviseurs

Lucienne Fransen
Opleidingscoördinator
  06 831 194 00
mail mij