Meer weten? BEL ONS MAIL ONS

Dit schooljaar kiezen veel nieuwe studenten voor het vak van meubelmaker of interieurbouwer via de BBL (4 dagen werken en 1 dag naar school). Omdat het belangrijk is dat de instroom in deze coronatijd (en daarna) door blijft gaan, zijn we op zoek naar nieuwe bedrijven die graag leerlingen willen opleiden.

aanmeldingsformulier bedrijven

Via Sociaal Fonds Meubelindustrie zijn het schooljaar 2020-2021 extra budgetten beschikbaar gesteld. Dat maakt het financieel aantrekkelijker om op te leiden via een samenwerkingsverband.
Het Samenwerkingsverband (SWV) heeft veel voordelen die het aantrekkelijk maken om jongeren op te leiden, bekijk hier de 10 grootste voordelen.

Wil je weten wat de voordelen zijn voor jouw bedrijf, bekijk dan onderstaand filmpje of neem contact met ons op. We sturen je graag meer informatie en onze coördinatoren in de regio komen graag bij je langs.

SWV-Nieuwsbrief
In de kwartaal nieuwsbrief van het Samenwerkingsverband houden we je op de hoogte van het belangrijkste landelijke en regionale nieuws over het opleiden van jonge vakmensen.

inschrijven nieuwsbrief