Meer weten? BEL ONS MAIL ONS

Het samenwerkingsverband AAA neemt leerlingen in dienst die een BBL-opleiding volgen tot meubelmaker of interieurbouwer rond Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort (AAA) en in (delen van) Overijssel, Gelderland.

De opleidingscoördinator van het samenwerkingsverband AAA is Kees Smit:
“Mijn naam is Kees Smit en ik ben opleidingscoördinator van het samenwerkingsverband Praktijkopleiding Meubelindustrie en Interieurbouw regio Apeldoorn/Amersfoort/Arnhem.

Net als mijn collega’s in het land ben ik verantwoordelijk voor werving en begeleiding van leerlingen en bedrijven. Voor werving ben ik op scholenmarkten, techniekdagen en voorlichtingsdagen op middelbare scholen en ROC’s te vinden.

Door de leerlingen op hun werkplek te bezoeken blijf ik goed betrokken bij de voortgang. Op deze manier kunnen we samen aandachtspunten en passende oplossingen bespreken.
Het mooie aan mijn vak zijn de vele contacten die ik heb met bedrijven, opleiders en leerlingen. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe jongens en meiden een prachtig vak leren met ieder een eigen toekomstdroom. Een puber zien groeien en veranderen tot een volwassene, met alles wat daarbij hoort.”

Aangesloten scholen:
Technova – Ede
ROC van Nijmegen – Nijmegen
Deltion – Zwolle
HMC Amsterdam – Amsterdam
Aventus Apeldoorn – Apeldoorn
ROC Graafschap College – Doetinchem

Aangesloten bedrijven:
Bekijk hier de lijst

Adviseurs

Kees Smit
Opleidingscoördinator
  06 281 878 96
mail mij