Meer weten? BEL ONS MAIL ONS

Het samenwerkingsverband regio Achterhoek-Liemers neemt leerlingen in dienst die een BBL-opleiding of BOL-opleiding volgen tot meubelmaker of interieurbouwer in (delen van) Overijssel en Gelderland.

De opleidingscoördinator van het samenwerkingsverband Achterhoek-Liemers is Nicole Brundel:
“Mijn naam is Nicole Brundel en ik ben opleidingscoördinator voor de regio Achterhoek-Liemers. Naast mijn werk als opleidingscoördinator heb ik ook een eigen bedrijf en creëer ik op maat gemaakte, gepersonaliseerde producten van hout en leer. Met behulp van een geavanceerde CO2 graveer-lasermachine kom ik tot unieke producten. Mijn creaties worden gekenmerkt door duurzaamheid en pure ambacht.

Als coördinator ben ik de schakel tussen de leerling, het bedrijf en de school. De leerling kiest een school die bij zijn gekozen opleiding past. Voor mij is dit bekend terrein, aangezien ik ook jaren docent ben geweest op het Graafschap College. Net als mijn collega’s in het land ben ik verantwoordelijk voor werving en begeleiding van leerlingen en bedrijven. In deze rol als coördinator zal ik nauw samenwerken met bedrijven in de interieurbouw en opleidingsinstanties in de Achterhoek-Liemers regio om bij te dragen aan het aantrekken van meer jongeren tot het prachtige ambacht van meubelmaker. Het is mooi om te zien hoe jongeren uitgroeien tot volwassenen met een toekomstdroom, en ik mag dit van dichtbij meemaken!

Aangesloten scholen:
Graafschap College – Doetinchem

Aangesloten bedrijven:
Bekijk hier de lijst

Adviseurs

Nicole Brundel
Opleidingscoördinator
  06 173 575 21
mail mij