Meer weten? BEL ONS MAIL ONS

Diploma uitreiking 2021

Alle leerlingen van niveau 2 en 3 die in 2021 zijn geslaagd, hebben op donderdag 10 november 2021 hun diploma ontvangen. Sommige leerlingen hadden wat achterstand door de Covid-19 pandemie maar uiteindelijk zijn ze voor het eindexamen geslaagd en daar zijn we best heel trots op!

Voor niveau 2 zijn de volgende leerlingen geslaagd: Sem Engelage, Jorn Groeneveld, Stijn Groot Ulen, Henriko Hakkers, Mick Mensen, Bram Niehoff, Siemen Oosterik, Tim Prinsen, Bart Scholte op Reimer, Luuk Timmer en Derk Antvelink. Drie andere leerlingen ronden als het goed is deze maand nog hun opleiding af.

Van deze 14 niveau 2 leerlingen zijn 11 leerlingen doorgestroomd naar niveau 3 en drie leerlingen zijn aan het werk gegaan in de branche.

Voor niveau 3 zijn de volgende leerlingen geslaagd: Ermiyas Dejen Solomun, Tim Kleisen, Robin Scholten, Wouter Lubbers, Marnick Ruƫl en Kesley Hammink.
Van deze zes niveau 3 leerlingen zijn er twee leerlingen doorgestroomd naar niveau 4 (werkvoorbereiding) en de rest is aan het werk gegaan in de branche.

Wij feliciteren deze leerlingen nogmaals met dit fantastische resultaat!

Adviseurs

Jeroen Meenink
Opleidingscoƶrdinator
  06 384 406 28
mail mij