Meer weten? BEL ONS MAIL ONS

Cursus praktijkopleider

ECM organiseert jaarlijks op verschillende locaties in het land de 4-daagse cursus praktijkopleider. Na het volgen van de training ontvangt de nieuwe praktijkopleider een officieel erkend branchediploma. ECM speelt hiermee in op de behoefte binnen de branche. De training sluit goed aan bij hoe er tegenwoordig gewerkt wordt in de praktijk: ansturen, begeleiden, plannen, organiseren en vakdeskundigheid toepassen horen daar allemaal bij. Van de praktijkopleider wordt daarnaast verwacht dat hij studenten kan enthousiasmeren, motiveren en stimuleren. Een mooie, maar ook uitdagende taak!

Omdat we geluiden horen dat er behoefte is aan een training in de regio, willen we inventariseren wie er belangstelling heeft voor deze training zodat we één of meerdere groepen kunnen vormen. De training kan in Hengelo georganiseerd worden in 4 dagen verdeeld over 4 weken. Stuur bij interesse een mail naar samenwerkingsverband@cbm.nl.

De kosten voor de training bedragen € 1.000 excl. btw per persoon. Bedrijven die aangesloten zijn bij het Sociaal Fonds Meubel ontvangen 100% subsidie op de cursuskosten. Een mooie gelegenheid voor de praktijkopleider in jullie bedrijf om zich juist nu hiervoor op te geven!

Meer informatie over de cursus is ook te vinden op ecm.nl/voor-bedrijven/cursussen–opleidingen/praktijkopleider/.

Adviseurs

Jeroen Meenink
Opleidingscoördinator
  06 384 406 28
mail mij